επικοινωνία :    27210 62345     sales@dagiopoulos.gr

Χρώματα Βερνίκια Μονωτικά Υλικά Νταγιοπουλος
δωρεάν μεταφορικά μέχρι τη μεταφορική της επιλογής σας
εγγυημένη επιστροφή χρημάτων
 

Όροι & Προϋποθέσεις
1. Αυτός ο διαγωνισμός διευθύνεται και ελέγχεται αποκλειστικά από την εταιρεία Paint Plus Νικος Νταγιοπουλος & ΣΙΑ ΕΕ που εδρεύει στην Καλαμάτα επί των οδών Είρας 6 & Θουρίας.
2. Η εταιρεία Paint Plus® Νίκος Νταγιόπουλος θα αποφασίσει για το νικητή (νικήτρια) του διαγωνισμού και ο οποίος θα επιλεχθεί με τυχαίο τρόπο ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες.
3. Η εταιρεία Paint Plus® Νίκος Νταγιόπουλος διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλλει, να επεκτείνει ή να μειώσει το χρόνο διάρκειας, ανά πάσα στιγμή, είτε προσωρινά είτε μόνιμα χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση ή συγκατάθεση άλλων.
4. Ο διαγωνισμός είναι ελεύθερος σε όλους τους μόνιμους κατοίκους Ελλάδας, ηλικίας 18 ετών και άνω και με έναρξη την Παρασκευή 30/3/2018.
5. Δεν απαιτείται ούτε κάποιο χρηματικό ποσό συμμετοχής ούτε αγορά προϊόντος από το κατάστημά μας. Οι μόνες προϋποθέσεις – και πρέπει να πραγματοποιηθούν ΚΑΙ οι τρεις - είναι οι εξής : 1) να γίνει “like” στη σελίδα της εταιρείας Paint Plus® Νίκος Νταγιόπουλος στο Facebook 2) να κοινοποιηθεί η καταχώρηση του διαγωνισμού κάνοντας “share” (κοινοποίηση) και 3) αφήνοντας απλά ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του διαγωνισμού (προτίμηση να αναφέρει το δωμάτιο που θέλει να ανακαινιστεί).
6. Συμμετέχοντας στο διαγωνισμό, αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.
7. Μόνο μία συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη ανά άτομο. Πολλαπλές συμμετοχές από το ίδιο άτομο θα θεωρηθούν ΟΛΕΣ άκυρες.
8. Η τελική ημερομηνία θα είναι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 15/4/2018. Μετά από αυτή την ημερομηνία, ο διαγωνισμός κλείνει και δε γίνονται δεκτές άλλες συμμετοχές.
9. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω μηνύματος ή σχολίου στο προφίλ του στο Facebook μέσα σε μία εβδομάδα από τη λήξη του διαγωνισμού. Εάν ο νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε 14 ημέρες, θα απορριφθεί και θα ανακηρυχθεί άλλος νικητής.
10. Τα βραβεία του διαγωνισμού θα είναι :
• 1 x 3 lit Benjamin Moore 219 σε απόχρωση που θα επιλέξει ο νικητής.
• 1 x 3 lit Benjamin Moore 515 λευκό για το ταβάνι ή σε απόχρωση που θα επιλέξει ο νικητής.
• 1 x 1 lit Benjamin Moore 587 σε απόχρωση που θα επιλέξει ο νικητής
• 1 σκάφη χρώματος
• 1 ρολό πλαστικού
• 1 πινέλο
• 1 ρολλάκι αφρολίνο ρεπολίνης
11. Το συνολικό κόστος είναι κατ’εκτίμηση 100,00 € σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο της Benjamin Moore.
12. Μόνο τα προϊόντα που αναγράφονται παραπάνω, μπορούν να δοθούν στα διαγωνισμό. Σχεδόν όλες οι αποχρώσεις είναι αποδεκτές, αλλά κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Αλλαγές προϊόντων δεν επιτρέπονται. Σε περίπτωση που απαιτηθούν μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων, αυτές θα πρέπει να αγοραστούν από το νικητή αλλά με ειδική έκπτωση 20% από τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου.
13. Τα βραβεία απευθύνονται σε ένα μόνο άτομο και η διάρκεια μέχρι αποδόσής τους είναι 6 μήνες.
14. Τα βραβεία ούτε αλλάζουν ούτε μεταβιβάζονται ούτε ανταλλάσονται με χρήματα.
15. Οδηγίες σχετικά με την παραλαβή των βραβείων, θα δοθούν στο νικητή μόλις ανταποκριθεί στο μήνυμα της αναγγελίας του νικητή.
16. Τυχόν απορίες θα απαντόνται ΜΟΝΟ μέσω του επίσημου email της εταιρείας μας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
17. Με την αποδοχή συμμετοχής στον ανωτέρω διαγωνισμό, ο κάθε συμμετέχοντας συμφωνεί ότι μπορεί η εταιρεία μας να επικοινωνήσει μαζί του, να αναγγελθεί δημοσίως το όνομά του ή η φωτογραφία του και τα στοιχεία του μπορούν να αποθηκευθούν από την εταιρεία μας.

Οι πισίνες και τα συντριβάνια είναι εκτεθειμένα σε στοιχεία όπως το νερό, η UV ακτινοβολία, τα χημικά και η φθορά λόγω καθημερινής χρήσης. Έτσι η χρήση μιας προστατευτικής επίστρωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε συνδυασμό με ένα αισθητικό αποτέλεσμα.