επικοινωνία :    27210 62345     sales@dagiopoulos.gr

Χρώματα Βερνίκια Μονωτικά Υλικά Νταγιοπουλος
δωρεάν μεταφορικά μέχρι τη μεταφορική της επιλογής σας
εγγυημένη επιστροφή χρημάτων
 

Από το 1982 η επιχείρησή μας, είναι κοντά σας προσφέροντας αξιόπιστα προϊόντα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο των χρωμάτων και των μονωτικών.

Αντιπροσωπεύουμε ΜΟΝΟ επώνυμες εταιρείες, ελληνικές και εισαγόμενες εταιρείες ώστε να διασφαλίζουμε και την ποιοτική προστασία όλων των κατασκευών σας.

Με συνεχείς επαφές και επισκέψεις στο εξωτερικό, διατηρούμε επαφές τεχνογνωσίας με τις κορυφαίες εταιρείες και προϊόντα της Ευρώπης αλλά και διαφορικά χημικά εργαστήρια μιας και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας μας κος Νίκος Νταγιόπουλος έχει σπουδάσει Φαρμακευτική στο ΑΠΘ. 

 Συνεχίζοντας μια ιστορία πενήντα και πλέον ετών, από το 1965 του κου Γεώργιου Νταγιόπουλου στο χώρο του χρώματος, αλλά και την παρουσία μας στο χώρο των πωλήσεων εδώ και 35 χρόνια, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εκτός από τα προϊόντα μας και τις ανάλογες τεχνικές συμβουλές ώστε να διασφαλίζεται προπάντων η δική σας ικανοποίηση.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία συνεχώς εμπλουτίζουμε με γνώσεις και πιστοποιήσεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου για τη διασφάλιση του ποιοτικότερου αποτελέσματος.

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να μας γνωρίσετε, να επικοινωνήσετε μαζί μας, αλλά και να ενημερώνεστε μέσω του blog μας, για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των χρωμάτων και της στεγανοποίησης